Tönkretettem a mentőautót
2020/01/13 SipiÚr

Tönkretettem a mentőautót

Azt tudtam, hogy a laza talajba besüllyedt mentőt nem lesz egyszerű kirángatni – ezért is tettem egy erős drótkötelet az összkerekes tűzoltóautóba – azzal, ha még a felezőt is behúzom, talán sikerül kirángatni.ford_transit_ambulance_1982_felelolrol.jpgDe nem is a talaj volt a gond, a kerekek elől kilapátoltunk egy kevés földet, talán saját erőből is kijött volna. De sajnos a hátsó féken a fékdobokhoz hozzátapadtak a betétek. Szóval se előre, se hátra. De egy kis noszogatással a bal oldal engedett. Viszont így a jobb oldalra semmi nyomatékot nem küldött a difi, csak a szabadon mozgó kerekeket tekerte a motor.

Ez volt a pillanat, amikor a rossz döntések sorozata elkezdődött és aminek a vége egy marék fémforgács lett. Meg egy mentőautó, aminek nincs rükverce, de van egy előre egyeztetett filmes fellépése. Még szerencse, hogy az évek során gyűjtöttem pár alkatrészt a Transitokhoz – a videóban benne a probléma és a megoldás kifejtése is.oieq8344.jpgHa a váltó olajleeresztő csavarjának mágneséhez egy fogaskerék foga tapad, az ritkán jelent jót. Nagyon ritkán

Ne felejtsetek el feliratkozni a YouTube-csatornánkra, lájkolni a Facebook-oldalunkat, és kövessetek az Instagramon is!

 

Itt a vége! Tetszett? Oszd meg másokkal is! Megosztom facebookon
veterán ford szívás mentőautó tűzoltóautó szerelés transit youngtimer autósimogatás

Te sem hagyhatod szó nélkül!

A bejegyzés trackback címe:

https://autosimogato.blog.hu/api/trackback/id/tr3915406924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása