Így töltheted a fúróddal a telefonodat
2020/04/15 SipiÚr

Így töltheted a fúróddal a telefonodat

Nem azt mondom, hogy a világ legnagyobb vétele, hiszen 4000mAh-ás powerbanket, azaz külső akksit már 3-4000 forintért is kapni, ez meg 2999-ért még csak tölteni sem tud, hiszen akkumulátor nincs a házban. Ezzel a szerkezettel a meglévő Parkside X20V akkunkat (amit mondjuk a Black Friday Akcióban vásárolt akkumulátoros fúrónkhoz kaptunk) tudjuk powerbankké alakítani. És innen nézve már nem ilyen egyértelmű a megéri-neméri matek. Hiszen ha mondjuk egy 4000mAh-ás, 20 voltos akksid van, mert vettél egy kerékkulcsot, amihez ilyet adtak, akkor egy 5 voltos, 16000mAh-ás powerbanket kapsz.

USB portonként képes leadni 2,4 Ampert, van rajta egy erős LED-es reflektor, és még egy csíptetőt is rászereltek. Na, de ezt mindenki el tudja olvasni a csomagolásról is, de mit tudunk mérni? Illetve mire lehet még jó? Megfejtések a videóban.

Ha még nem tettétek, iratkozzatok fel a YouTube-csatornánkra, lájkoljatok minket Facebookon, és kövessetek Instagramon is!

Bár a posztban most nincs sok autó, de ettől függetlenül jól jöhet, ha tudod, hogy használt autó vásárlás előtt itt lekérdezheted a kiválasztott autó kártörténetét. Mivel a Totalcar.hu a kedvenc autós magazinunk, egyértelmű, hogy ezt a szolgáltatást fogjuk használni.

 

 

Itt a vége! Tetszett? Oszd meg másokkal is! Megosztom facebookon
autó lidl barkács aldi szerszám unboxing workzone parkside

Te sem hagyhatod szó nélkül!

A bejegyzés trackback címe:

https://autosimogato.blog.hu/api/trackback/id/tr6115614766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása