Máris tönkrement a Lidlben vett szuperakciós fúró?
2019/11/30 SipiÚr

Máris tönkrement a Lidlben vett szuperakciós fúró?

Rendesen le volt olcsítva, ráadásul ez nem egy sima, halandóknak készült Parkside gép: ez egy Parkside Performance, a hivatalos kommunikáció szerint prémium kategóriás szerszám. 34.999,- Ft helyett most 22.222,-Ft volt a PABSP_20-Li_B2 akkus fúró ára, éppen ezért már sokan hajnalban ott álltak a megnyitjukahármaskasszát előtt.

Ugyanaz az X20V akksi-család passzol hozzá, mint a többi, akár póriasabb X20V sorozatú géphez, de ez már messziről mutatja: itt kérem akkora a prémiumság, hogy jujj: a doboza piros-fekete, a felirat is színes a fedélen, a kartonon meg formalakozott fotó mutatja a gépet. De nem ezek a fontosak, hanem például a brushless, azaz szénkefe nélküli motor, az akár 60 Nm nyomaték, meg a spindle lock (automatikusan rögzíti a tengelyt, így könnyebb egy kézzel fúrószárat vagy bitet cserélni).img_3364.JPG

A videóból minden fontos infó kiderül, például az is, miért szorulhat meg és kezd recsegni a meglehetősen robusztus gyorstokmány ( a gépre felgumizott német és angol nyelvű cetlin külön is elmagyarázzák, hogyan is működik, de az útmutatóban mi nem találtuk meg, de szerencsére Basiszta József László olvasónk/nézőnk megmutatta, hogy bizony ott van az a manuálban), meg az is, hogy 60 Nm, ha nem vigyázol, eltöri a csuklódat :)

Nagyon fontos: ne felejtsetek el feliratkozni a YouTube csatornára és lájkolni a Facebook-oldalunkat!

Itt a vége! Tetszett? Oszd meg másokkal is! Megosztom facebookon
lidl barkács unboxing parkside PABSP 20-Li B2

Te sem hagyhatod szó nélkül!

A bejegyzés trackback címe:

https://autosimogato.blog.hu/api/trackback/id/tr4915331648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása