Parkside köszörű a Lidlből - nem drága, de nem véletlenül...
2020/05/14 SipiÚr

Parkside köszörű a Lidlből - nem drága, de nem véletlenül...

Egy jó köszörűre minden műhelyben szükség van. Élezni, sorját eltávolítani, formát korrigálni - számtalan dologra lehet használni. Egyszerű szerkezet, de ettől még lehetnek hibái.

Ha csak a csiszolókorong "üt", az gyógyítható. Kell egy jó köszörűkő lehúzó/szabályozó, amivel a felesleges anyagot el lehet távolítani a kőről. Egy ilyen szabályozóval nem csak a kő egyenetlen futását, de az egyenetlen kopását is meg lehet szüntetni. Kakuszi szerint nem nagy ördöngösség kézben tartott, letámasztott szabályozóval gatyába rázni egy köszörűkövet, úgyhogy erre még visszatérünk.img_0604.JPG

De mi tegyen az ember, ha nem a vadonatúj köszörűkő a pontatlan? Lehet még finomhangolni valamivel?

Bár a posztban most nincs sok autó, de ettől függetlenül jól jöhet, ha tudod, hogy használt autó vásárlás előtt itt lekérdezheted a kiválasztott autó kártörténetét. Mivel a Totalcar.hu a kedvenc autós magazinunk, egyértelmű, hogy ezt a szolgáltatást választjuk.

Itt a vége! Tetszett? Oszd meg másokkal is! Megosztom facebookon
lidl köszörű parkside

Te sem hagyhatod szó nélkül!

A bejegyzés trackback címe:

https://autosimogato.blog.hu/api/trackback/id/tr7515691936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása