Szívat a Sierra, 5. rész: így tisztíts hidrotőkét
2020/04/30 SipiÚr

Szívat a Sierra, 5. rész: így tisztíts hidrotőkét

Nem bizonytalankodtam sokáig: miután múltkor kiderült, hogy a szinte vadiúj Topran hidrotőkék közül egy teljesen rossz, kettő meg kicsit, inkább szétszedem a régi gyáriakat, újra eltisztítom őket, de most extra alaposan, és azokat teszem vissza a kocsiba.

Egy részlet kicsit elbizonytalanított: a dobozból előszedett, legalább egy éve a kocsiból kiszerelt hidrotőkék MIND tökéletesen kemények voltak, egyik sem engedett ki magából olajat. Mintha semmi bajuk nem is lett volna. Mindegy, egyenként szétszedtem mindet, és igen alaposan kitisztítottam és teszteltem őket. Ha még sosem csináltál hasonlót, de úgy érzed, eljött az ideje, hogy a te autódban is ki legyenek takarítva a hidrotőkék, érdemes kiszedni őket, és mindenféle adalékok betöltése helyett manuális módszerekkel minden alkatrészét megtisztítani. (bár Göbölyös Zsolt tapasztalata alapján a motorolajhoz töltött fékfolyadék is csodásan tud működni)

A videó most nem rövid, viszont hosszú, de benne van minden lépés, alaposan bemutatva.tisztitas2.jpg

Ha még nem tettétek, iratkozzatok fel a YouTube-csatornánkra, lájkoljatok minket Facebookon, és kövessetek Instagramon is!

Bár a posztban most nincs sok autó, de ettől függetlenül jól jöhet, ha tudod, hogy használt autó vásárlás előtt itt lekérdezheted a kiválasztott autó kártörténetét. Mivel a Totalcar.hu a kedvenc autós magazinunk, egyértelmű, hogy ezt a szolgáltatást választjuk.

Itt a vége! Tetszett? Oszd meg másokkal is! Megosztom facebookon
veterán autó ford szívás szerelés sierra youngtimer autósimogatás

Te sem hagyhatod szó nélkül!

A bejegyzés trackback címe:

https://autosimogato.blog.hu/api/trackback/id/tr8915649942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása