Futóműjavítás mágnessel? SIMÁN!
2020/04/24 SipiÚr

Futóműjavítás mágnessel? SIMÁN!

Őrület! Hihetetlen, de a módszer működik! -Jójó, nincs abban semmi hihetetlen, hogy egy mágnessel meg lehet szüntetni egy autó vérfagyasztóan drágának ígérkező javítással fenyegető csörömpölését. Csak módszeres diagnózis, meg egy kis szerencse kell hozzá. Varga Zoli megmutatja, hogyan űzte ki a poltergeistet a Mondeo bal hátsó futóművéből.

Ha nálad is egy kopogószellem csörömpöl a kocsi alatt, nézz körül alaposan. Simán lehet, hogy alkatrészcsere nélkül megúszod, még az is lehet, hogy mágnes se kell hozzá.img_0544.PNG

Ha még nem tettétek, iratkozzatok fel a YouTube-csatornánkra, lájkoljatok minket Facebookon, és kövessetek Instagramon is!

Titokzatos csörömpöléseket feltárni nem tud, de használt autó vásárlás előtt itt lekérdezheted a kiválasztott autó kártörténetét. Mivel a Totalcar.hu a kedvenc autós magazinunk, egyértelmű, hogy ezt a szolgáltatást használjuk mi is!

Itt a vége! Tetszett? Oszd meg másokkal is! Megosztom facebookon
autó ford szívás szerelés futómű mondeo zörgés autósimogatás

Te sem hagyhatod szó nélkül!

A bejegyzés trackback címe:

https://autosimogato.blog.hu/api/trackback/id/tr1115637840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása