Csak ezt felejtettük el megmérni…
2020/04/20 SipiÚr

Csak ezt felejtettük el megmérni…

Múltkor kipróbáltuk azt a kiegészítőt, amivel bármelyik Lidlben kapható, X20V családba tartozó Parkside akkut powerbankké, töltővé, illetve elemlámpává alakíthatunk. Az kiderült, hogy mindkét USB porton le tudja adni a leírásban megadott 2,4 Ampert és az 5 Voltot. Külön-külön. De jogos észrevétel érkezett a videóhoz: azt nem tudjuk, mi van, ha mindkettőt EGYSZERRE terheljük. Kakuszi gyorsan összedobott pár műterhelést és szerzett kiegészítőket a teszthez – izzasszuk meg a kis szerkezetet!

Azt most már tudjuk, hogy mit bír az akku-kiegészítő, de azt hiszem, a legtöbbünknek az USB-hosszabbítón mért adatok az igazán érdekesek. Mindegy, miről töltöd a telefonodat, kamerádat, akármidet, ha USB-kábelt használsz, érdemes szem előtt tartani a videóban láthatóakat.img_e0524.JPG

Ha még nem tettétek, iratkozzatok fel a YouTube-csatornánkra, lájkoljatok minket Facebookon, és kövessetek Instagramon is!

Bár a posztban most nincs sok autó, de ettől függetlenül jól jöhet, ha tudod, hogy használt autó vásárlás előtt itt lekérdezheted a kiválasztott autó kártörténetét. Mivel a Totalcar.hu a kedvenc autós magazinunk, egyértelmű, hogy ezt a szolgáltatást fogjuk használni.

Itt a vége! Tetszett? Oszd meg másokkal is! Megosztom facebookon
lidl barkács szerszám parkside

Te sem hagyhatod szó nélkül!

A bejegyzés trackback címe:

https://autosimogato.blog.hu/api/trackback/id/tr3315625696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása