Na, ez már kompresszor!
2020/04/02 SipiÚr

Na, ez már kompresszor!

Ötvenliteres, vékettes… Ahogy ezt leírtam, rájöttem, ha ezeket az adatokat egy motorkerékpárnál olvasom, garantáltan lehidalok. Pláne, ha mellé teszem a motor teljesítményét, 2,2 kW, ami olyan 3 lóerő. Ötvenezer köbcentiből 3 lóerő, az nem sok. De egy ekkora vékettesnek milyen hangja lehet már!

Na jó, elég a hülyeségből, persze, hogy nem a vékettesre vonatkozik az ötven liter, az a tartály térfogata, amibe belesűríti a kéthengeres kompresszor a levegőt. A V-alakban elrendezett két hengert meg egy 2,2kW-os elektromotor hajtja meg. Ennél sokkal többet sajnos nem tudunk meg a kartondobozról, és megint az a helyzet, mint amit már más aldis cuccnál is tapasztaltunk: sokkal kevesebb infót, adatot adnak a termék mellé, mint a Lidl. A használatiban is csak a legeslegszükségesebbek vannak benne, de például a folyamatosan légszállításra és légnyomásra vonatkozóan egy szót sem találunk. Sebaj, azért tesztelünk, hogy a gyakorlatban kiderüljön, mire képes.img_0296.JPG

Csinos kis véketes. Persze nem huttyog úgy, mint egy Harley, de itt most nem is ez a lényeg

Először arra voltunk kíváncsiak, ennek a kompresszornak a biztonsági is leragadt-e, vagy már az első bekapcsolás után is tökéletesen működik. Aztán azt mértük meg, mennyi idő alatt tölti fel nulláról az 50 literes tartályt 10 barra. És mivel sok kommentelő már korábban is azt mondta, ez a gép már alkalmas lehet például légkulcs üzemeltetésére is, hát kerékcsavar lazításra is befogtuk (egy noname kulccsal). Nem spojlerezném el az eredményt, minden benne van a videóban.img_0295.JPG

Ez minden, ami a dobozban van - de ez elég is, a többit majd összeválogatja magának az ember

Ha még nem tettétek, iratkozzatok fel a YouTube-csatornánkra, lájkoljatok minket Facebookon, és kövessetek Instagramon is!

Bár a posztban most nincs sok autó, de ettől függetlenül jól jöhet, ha tudod, hogy használt autó vásárlás előtt itt lekérdezheted a kiválasztott autó kártörténetétMivel a Totalcar.hu a kedvenc autós magazinunk, egyértelmű, hogy ezt a szolgáltatást fogjuk használni.

 

Itt a vége! Tetszett? Oszd meg másokkal is! Megosztom facebookon
lidl barkács aldi kompresszor szerszám unboxing GPAC2200A

Te sem hagyhatod szó nélkül!

A bejegyzés trackback címe:

https://autosimogato.blog.hu/api/trackback/id/tr415583412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása